درباره دوره آموزش مشاوره تغذیه و رژیم درمانی
تغذيه و رژيم های غذايی از ضروری ترين اجزای درمان در كليه رشته های پزشكی است. درمان اساسي يا حداقل كمكی در بسياری از بيماريهای مهم و شايع، اصطح روش تغذيه و رژيم درمانی است. برگزاری اين دوره آموزشی با هدف افزايش دانش و توانمندی های پزشكان از يافته های نوين علم تغذيه و روشهای درمانی مبتنی بر رژيم غذايی آنان را در هدايت صحيح مراجعين و ارتقای سييح بهداشت و سلامت جامعه ياری خواهد نمود.
مهمترین سرفصل های دوره آموزش مشاوره تغذیه و رژیم درمانی
- گروه های غذایی و اهمیت هر کدام
- ميكرو و ماكرونوترينتها و نقش آن ها در سلامت
- کلیات رژیم غذایی و انواع آن
- کلیات ارتباطات و فنون مشاوره
- کلیات رژیم غذایی در بیماران
- چاقی و کمبود وزن
- دیابت
- پرفشاری خون
- چربی خون و قلب و عروق
- نقرس
- هپاتیت، پانکراتیت و کیسه صفرا
- نارسایی حاد و مزمن کلیوی
- سنگ های کلیوی
- التهاب و زخم معده و اثنی عشر
- تغذیه در سرطان
- اسهال و یبوست IBS
- تغذیه در استرس ها (عفونت تروما و سوختگی)
- کم خونی های تغذیه ای
- تغذیه و سلامت پوست
- تغذیه در دوران های مختلف زندگی
- ارزیابی وضعیت تغذیه ای بیماران
- مراقبت های تغذیه ای
- معرفی بیماران در هر یک از گروه ها
- اصول رژیم درمانی و تنظیم رژیم در بیماری های مختلف
فرم درخواست مشاوره رایگان
جهت دریافت مشاوره رایگان فرم را تکمیل کنید. کارشناسان آموزشی ما اولین فرصت از طریق واتس آپ با شما ارتباط برقرار می کنند.
دسترسی به آبدیت های دوره
پس از شرکت در این دوره شما به مدت ۳ سال نه تنها به محتوای این دوره دسترسی دارید بلکه به آبدیت هایی که به این دوره اضافه می گردد نیز دسترسی خواهید داشت
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.