جستجو پیشرفته محصولات

چگونه متخصص تغذیه شویم؟

چگونه متخصص تغذیه شویم؟
فهرست مطالب

فرقی نمی‌کند که شما قصد درمان مراحل چه بیماری را داشته باشید؛ اگر تغذیه‌ای مناسب را انتخاب نکنید، قطعا مراحل درمان شما یا کند می‌شود و یا اینکه اصلا انجام نمی‌شود. حتی جدای از بحث مربوط به مراحل درمان بیماری‌ها، تغذیه نامناسب می‌تواند باعث بروز مشکلات مختلفی در بدن شما شود.

همه می‌دانند که تغذیه، تا چه حدی می‌تواند بر روی سلامت بدن و روان شما تاثیر بگذارد. برای همین در ادامه این مقاله از سایت مدچنل قصد داریم تا ببینیم که چگونه متخصص تغذیه شویم.

چگونه تبدیل به یک متخصص تغذیه شویم؟

همیشه وقتی بحث از متخصص می‌شود، باید بدانید که افرادی هستند که مهارت و تجربه‌های لازم را در حوزه فعالیت خودشان دارند که همین موضوع باعث شده تا آنها را با نام متخصص بشناسند. این مورد درباره حوزه متخصص تغذیه هم صدق می‌کند.

ولی حالا سوالی که اینجا پیش می‌آید این است که چگونه می‌توانیم تبدیل به یک متخصص تغذیه شویم؟ چندین راه برای تبدیل شدن به متخصص تغذیه وجود دارد که در ادامه، به توضیح آنها می‌پردازیم:

1. گذراندن دوره دانشگاه

پس بنا به توضیحاتی که در بالاتر به شما ارائه کردیم، اگر این سوال در ذهن شما وجود دارد که چگونه متخصص تغذیه شویم، باید بدانید که باید مراحل طولانی در دانشگاه را طی کنید تا در نهایت و بعد از به دست آوردن تجربه و مهارت، مدرک مربوط به این حوزه را به دست بیاورید تا به عنوان یک متخصص تغذیه، فعالیت کنید.

2. گذراندن دوره‌های آموزشی تغذیه و رژیم درمانی

ولی بعضی از افراد نیز وجود دارند که قصد گذراندن دوره دانشگاهی را ندارند و درواقع به دلیل علاقه‌ای که دارند، می‌خواهند اطلاعات بیشتری را در این حوزه به دست بیاورند و درواقع تبدیل به یک متخصص تغذیه شوند.

یک راه آسان‌تر هم برای شما وجود دارند که آن هم شرکت در دوره‌های مجازی است که ما نیز در سایت مدچنل، یک دوره آموزش مشاوره تغذیه و رژیم درمانی را به صورت رایگان، برای شما آماده کردیم.

3. دوره کارآموزی

دوره کارآموزی را می‌توان درواقع به عنوان مکمل دو روش بالا معرفی کرد؛ یعنی فرقی نمی‌کند که شما در دوره آموزشی شرکت کردید یا در دوره‌های دانشگاهی! در هر صورت اگر قصد داریم تا تبدیل به متخصص تغذیه شوید، باید حتما دوره کارآموزی را در یکی از مراکز بهداشتی معتبر بگذارنید.

خیلی از متخصصان این حوزه، حداقل زمانی که یک شخص باید در دوره کارآموزی تغذیه بگذرانند را 1200 ساعت مشخص کردند که یعنی حداقل 5 ماه!

چگونه دکتر تغذیه شویم؟

در بالاتر، سه روشی که با انجام آنها می‌توانید تبدیل به دکتر تغذیه شوید را به شما توضیح دادیم؛ ولی درواقع نیازی نیست که هر سه مرحله را با هم انجام دهید. درواقع افرادی که از طریق دانشگاه اقدام می‌کنند را کارشناس تغذیه می‌شناسند. البته تفاوت خاصی هم در بین وظایف کارشناس تغذیه و متخصص تغذیه وجود ندارد و تفاوت آنها فقط در تحصیلات آنهاست.

ولی در کل شما باید یک دوره آموزشی را بگذرانید که حالا آن دوره می‌تواند دانشگاهی باشد یا شرکت در مراکز آموزشی معتبر. پس از گذراندن این دوره‌ها، شما در مرحله بعدی باید به سراغ گذراندن دوره کارآموزی بروید.

هر چه کیفیت مرکز بهداشتی که برای کارآموزی انتخاب کردید بهتر باشد، قطعا می‌تواند بر روی روند مهارت و انتقال تجربه به شما هم تاثیرگذار باشد.

1وظیفه کارشناس تغذیه چیست؟

سوال بعدی که ممکن است در ذهن افراد زیادی رخ دهد، مربوط به این است که کارشناس تغذیه، چه وظایفی دارد؟! درواقع اگر شما هم می‌خواهید بدانید که چگونه متخصص تغذیه شویم، باید حتما با وظایف افرادی که در حوزه کار می‌کنند هم آشنا باشید.

در مرحله بعدی، کارشناس تغذیه باید ابتدا بیمار خودش را به صورت کامل، معاینه کند. چون فقط در صورتی می‌تواند یک برنامه غذایی عالی را به شخص بیمار ارائه دهد، که به خوبی با وضعیت سلامتی بیمار آشنا باشد.

در مرحله بعدی، باید کارشناس تغذیه متوجه هدف بیمار شود؛ اینکه بیمار قصد دارد که لاغر شوید یا چاق؟ و بینهایت هدف دیگر باید متخصص تغذیه، با آن آشنا باشد تا بتواند بهترین برنامه غذایی را به بیمار خودش ارائه دهد.

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید